Качка, тушкована з квашеною капустою

6 8 10 хв. 60 хв.

Це, мабуть, найпростіше блюдо, яке я готувала! Часу витрачено мінімум, а результат приємно порадував!

Продукти
  • Жирна качка — 500 г
  • Капуста квашена — 800 г
  • Перець чорний — за смаком
  • гаряча Вода — 2 склянки, Масло рослинне — 5 ст. л.
  • Сіль — 1 щіпка (за бажанням)
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати інгредієнти для приготування качки тушкованою.

Шаг №2

Жирну качку добре випатрати, промити і розрубати на шматки. Закип'ятити в чайнику воду.

Шаг №3

Каструлю або казан змастити рослинним маслом.

Шаг №4

Половину капусти покласти в каструлю, посипати чорним перцем.

Шаг №5

Покласти м'ясо, розрівняти.

Шаг №6

Покрити його залишилася капустою.

Шаг №7

Влити 2 склянки гарячої води і 5-6 ст. ложок олії. Накрити кришкою. Тушкувати на повільному вогні до готовності протягом 50 хвилин. За 5 хвилин до готовності можна посолити, але я не солила. Капуста і так мала досить насичений смак.

Шаг №8

Приємного апетиту!

Вгору