Вечеря Санта-Фе

10 4

Таке блюдо традиційно подають в провінції Аргентини, приготуйте вечерю Санта-Фе у себе вдома і відчуйте себе південно-американським провінціалом.

Продукти
  • Рис довгозернистий - 1 склянка
  • Яловичий фарш - 500 г
  • Цукіні середнього розміру (нарізаний кружечками) - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста великий (нарізаний півкільцями) - 1 шт
  • Помідори свіжі (різані часточками) - 1 1/2 склянки
  • Сіль - 1/4 ч. л.
  • Чорний мелений перець - 1/4 ч. л.
  • Сир з перцем (такий як Монтерей Джек) (подрібнений на тертці) - 120 г (1 склянка)
  • Перець чилі зелений (очищений від насіння і дрібно рубаний) -120 г (1 склянка)
  • Сир Чеддер (подрібнений на тертці) - 120 г (1 склянка)
Приготування

Як робити: Вечеря Санта-Фе? Дуже просто читайте далі...

1. Рис відварити до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Тим часом у великій сковороді на середньому вогні обсмажити фарш до рожевого кольору, злити зайвий жир.

2. У сковороду з фаршем викласти цукіні, цибуля, 1 склянка помідорів, посолити і поперчити за смаком, готувати, помішуючи, до м'якого стану овочів.

3. Рис осушити і додати до нього сир з перцем чилі. Вміст сковороди посипати чеддером.

Подавати рис з м'ясом і залишилися помідорами. При бажанні можна прикрасити страву свіжими листочками петрушки або кінзи.

Вгору