Тюлька (кілька) тушкована з зеленою цибулею

10 6 30 хв. 150 хв.

Рецепт із серії «дешево і сердито». Любіть рибку? Тепер ви полюбите його ще більше.

Продукти
  • Тюлька (або кілька) свіжа — 1 кг
  • Цибуля зелена — 100 г (за смаком)
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • улюблені Спеції — за смаком
  • Цукор — 0,5 ч. ложки
  • Лавровий лист — за смаком
  • Оцет 9% — 2 ст. ложки, Масло рослинне — 2-3 ст. ложки
  • Окріп — 0,5 склянки
Покрокове приготування

Шаг №1

Цибуля зелена очистити, помити, нарізати.

Шаг №2

Тюльку (кільку) почистити, добре промити.

Шаг №3

Рибку підсолити. Перемішати акуратно. Залишити на 10-20 хвилин.

Шаг №4

Закип'ятити чайник. У казанок викласти 1/3 частину цибулі.

Шаг №5

Далі на цибулю викласти 1/3 частину риби, потім цибулю, потім знову рибу і т. д. Останній шар — цибуля. Зверху рибу посипати перцем, цукром, улюбленими приправами. Додати лавровий лист, оцет і рослинне масло.

Шаг №6

Залити окропом. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Гасити рибку на самому маленькому вогні під кришкою 2 години.

Шаг №7

Тушкована тюлька (кілька) з зеленим цибулею готова! Хороша і гаряча, і холодна.

Шаг №8

Подавати рибку з улюбленим гарніром.
Приємного апетиту!

Вгору