Гарбузовий соус

8

Такий гарбузовий соус добре підійде, наприклад, до будь пасті (макаронів).

Продукти
  • Масло вершкове — 60 г
  • Цибуля шалот (дрібно рубаний) — 6 шт.
  • Гарбуз, м'якоть (різана кубиками) — 7 склянок
  • Мускатний горіх — 1 щіпка
  • Сметана — 1 склянка
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 0,25 склянки
  • Петрушка свіжа (рублена) — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
Приготування

Як робити: Гарбузовий соус? Дуже просто читайте далі...

1. У великому сотейнику розігріти вершкове олію, висипати цибулю, посипати сіллю, накрити сотейник кришкою, готувати цибулю на слабкому вогні, періодично помішуючи, 30 хвилин.

2. Додати в сотейник гарбуз, посипати мускатним горіхом. Накрити сотейник і готувати гарбуз на слабкому вогні, помішуючи, близько 10 хвилин. Потім ввести сметану, сир і петрушку, перемішати і зняти сотейник з плити.

Якщо соус здасться вам дуже густим, можна додати трохи води.

Вгору