Гарбузові оладки в духовці

6

Один з варіантів приготування гарбуза – це ароматні і смачні оладки для всієї сім'ї, які подаються до сніданку з чаєм і медом. Ці корисні гарбузові оладки з яблуком і вівсянкою не смажаться, а запікаються в духовці.

Продукти
  • Гарбуз – 200 грам
  • Яблука – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Вівсяні пластівці – 2 ст. л.
  • Цукор – за смаком
  • Вершкове масло – для запікання
Покрокове приготування

Шаг №1

Необхідні інгредієнти для приготування гарбузового оладок в духовці.

Шаг №2

Як приготувати гарбузові оладки в духовці:

Гарбуз очистіть, помийте і натріть на крупній тертці.

Шаг №3

Яблука помийте, видаліть серцевину з насінням і натріть на тій же тертці.

Шаг №4

Складіть в тарілку натертий гарбуз з яблуком, додайте яйце, вівсяні пластівці і цукор.

Шаг №5

Все добре перемішайте.

Шаг №6

Деко змастіть маслом і викладіть на нього оладки овальної форми.

Шаг №7

Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте гарбузові оладки в духовці 20-25 хвилин.

Вгору