Гарбузове чебуреки з м'ясом

11 30 хв. 60 хв.

Чебуреки з м'ясом з гарбуза - тісто з тертої гарбузом корисно і смачно. А начинку можна будь-яку.

Продукти
  • Гарбуз (очищена) - 300 грам
  • Сметана - 300 грам
  • Яйця - 3 шт.
  • Сода - на кінчику ножа
  • Сіль - за смаком
  • Борошно - близько 1,5 кг
  • Фарш:
  • Яловичина - 0,5 кг
  • Свинина - 0,5 кг
  • Цибуля - 2 головки
  • Сіль і перець - за смаком
Приготування

Як робити: Гарбузове чебуреки з м'ясом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати чебуреки з м'ясом з гарбуза:

Гарбуз натерти на дрібній тертці. Додати сметану, яйця, соду, сіль, борошно і замісити тісто. Накрити серветкою і дати постояти 30 хв. Потім ще раз перемісити.

Приготувати фарш. Ліпити чебуреки. Смажити чебуреки з м'ясом краще під кришкою у великій кількості рослинного масла.

Вгору