Гарбузова «лазанья»

8

Закуска з смаженої на грилі гарбуза, з грибами та молодими стручки горошку.

Продукти
  • Гарбуз мускатний - 200-300 г
  • Вершки (можна взяти вегетаріанські) - 80 мл
  • Шампіньйони - 5 шт
  • Стручки зеленого гороху - 4 шт.
  • Цибуля (ріпчаста) - 2 шт
  • Сіль
  • Перець
  • Олія оливкова
Покрокове приготування

Шаг №1

Гарбуз очистити і нарізати тонкими смужками.

Шаг №2

Цибулю очистити і дрібно нашаткувати.

Шаг №3

Гриби дрібно нарізати.

Шаг №4

На сковороді розігріти оливкову олію. Викласти цибулю, обсмажити до прозорості.

Шаг №5

Додати гриби. Перемішати. Смажити до м'якості.

Шаг №6

Влити вершки. Перемішати.

Шаг №7

Посолити і поперчити.

Шаг №8

Розігріти гриль, змастити його олією. Обсмажити на грилі скибочки гарбуза.

Шаг №9

Потім обсмажити на грилі стручки зеленого горошку.

Шаг №10

На сервірувальну тарілку покласти скибочку гарбуза. Зверху викласти ложку грибів, обсмажених з цибулею, 1-2 стручки гороху.

Шаг №11

Зверху викласти ще трохи смажених грибів. Накрити ще однією платівкою гарбуза. І знову викласти начинку. Зверху накрити третім скибочкою гарбуза.

Шаг №12

Гарбузова лазанья готова.
Приємного апетиту!

Вгору