Сирно-молочне суфле

8

Сирно-молочне суфле - це один з моїх улюблених десертів. Його дуже легко зробити, і суфле може служити відмінною основою або доповненням для желейних тортів.

Продукти
  • Сир - 250 г
  • Молоко - 250 грам
  • Яйця - 2 шт.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Сіль - щіпка
  • Цукор - 2 ст. л
  • Желатин - 15 г
  • Какао-порошок - 1 ст. л.
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати сирно-молочне суфле:

Для приготування цієї страви вам знадобиться обов'язково кухонний комбайн з насадкою «ріжучий ніж», так як сир треба буде подрібнити в крихту.
Якщо у вас немає комбайна, скористайтесь блендером.

Шаг №2

Викладіть сир, сіль і цукор в комбайн.

Шаг №3

Подрібніть сир.

Шаг №4

Додайте яйця і збийте їх з сиром.

Шаг №5

Додайте сметану і знову збийте.

Шаг №6

Влийте молоко і все перемішайте в комбайні. На поверхні з'являться бульбашки.

Шаг №7

Желатин розведіть в невеликій кількості теплої води. Добре перемішайте, щоб не було грудок і згустків.

Шаг №8

Через сито влийте желатин в комбайн до всіх продуктів і все збийте. У вас повинна вийти рідка суміш.

Шаг №9

Половину суфле розлийте по креманкам.

Шаг №10

А в решту додайте порошок какао і добре збийте в комбайні.

Шаг №11

Потім зверху білого суфле налийте шоколадне.
Відправте сирно-молочне суфле застигати в холодильник.

Вгору