Сирно-малиновий десерт

11 10 45 хв. 480 хв.

Дуже смачний і простий у приготуванні сирний торт десерт без випічки. Продукти всі доступні і недорогі. Дуже важливі в цьому ласощах збереглися вітаміни, які містяться в сирі і малині, адже готується сирний торт-желе без теплової обробки. Готуйте, пробуйте, пишіть коментарі.

Продукти
  • Сир — 500 г
  • Сметана 25% — 200 г
  • Малина — 400 г + 100 г для прикраси і прошарку
  • Вівсяне печиво — 300 г
  • Масло вершкове — 200 г
  • Желатин — 30 г
  • Цукор — 130 г + 4 ч. л. в желе
  • ванільний Цукор — 10 г
  • Вода — 300 мл
Приготування

Як робити: Сирно-малиновий десерт? Дуже просто читайте далі...

У мене сирно-малиновий десерт пішов на ура. Чоловік вирішив з'їсти ще один шматочок, але його вже чекало порожнє блюдо. Так як діточки мої сміли десерт дочиста. Приємного вам апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для сирно-малинового десерту.

Шаг №2

Як приготувати сирно-малиновий десерт:

Желатин розділити на дві частини, в одну ємність насипати 20 г, а в іншу посудину насипати 10 р. Залити холодною водою для набухання.

Шаг №3

Змішати в блендері вівсяне печиво і розм'якшене масло кімнатної температури. Дно рознімної форми застелити пергаментом. Викласти щільно печиво на дно форми, розрівняти поверхню. Поставити в морозильну камеру на 10 хвилин.

Шаг №4

У блендері збити сметану, сир, 300 г малини, цукор, ванільний цукор.

Шаг №5

Розвести 20 г набряклого желатину на водяній бані. Влити в сирну масу.

Шаг №6

Ще раз все збити блендером, щоб желатин добре перемішався.
Дістаємо форму з морозильної камери — печиво вже застигло. Виливаємо половину сирної маси у форму. Викладаємо частину малини.

Шаг №7

Заливаємо рештою сирною масою, вирівнюємо поверхню і ставимо форму в морозильну камеру на 30 хвилин.

Шаг №8

У сотейник насипаємо 100 г малини, 4 ч. л. цукру і вливаємо 300 мл води. Доводимо до кипіння і вимикаємо вогонь і даємо компоту охолонути. Проціджуємо теплий компот через сито. Додаємо розведений на водяній бані залишився желатин (10 г), перемішуємо.

Шаг №9

Дістаємо форму, викладаємо малюнок з ягід і заливаємо тонким шаром желе. Ставимо в холодильник на 10 хвилин.
Заливаємо залишився желе. Відправляємо торт-желе в холодильник мінімум на 6 годин. Я залишила на ніч.

Шаг №10

Знімаємо бортик, викладаємо торт десерт на блюдо. Ріжемо на шматочки і подаємо сирно-малиновий десерт до столу.
Приємного Вам апетиту!

Вгору