Тушкована картопля з м'ясом

10

Я пам'ятаю цей смак ще з дитинства, бо як це було одне з тих смачних страв, які приготовані маминими руками.

Продукти
  • Свинина — 200 г
  • Картопля — 2 середніх
  • Цибуля — 1 невеликий
  • Морква — 1 невелика
  • Вода гаряча — ~300 мл
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Перець горошком — за смаком
  • Лавровий лист — за смаком
  • Зелень (за бажанням)
Покрокове приготування

Шаг №1

На плиту поставити казан з олією розігріватися.
м'ясо Нарізати середніми шматочками, картоплю побільше, нашаткувати цибулю і моркву «напівкружечками».

Шаг №2

У розігрітий казан викласти цибулю з м'ясом, злегка посолити, обсмажити. Зменшити вогонь.

Шаг №3

Додати картоплю, залити водою, щоб ледь-ледь приховувала продукти.

Шаг №4

Додати моркву, посолити, поперчити, додати спеції, лаврушку. Залишити тушкуватися на мінімальному вогні до готовності, це займе близько 30 хв.
В кінці можна додати свіжу зелень.

Приємного апетиту!

Вгору