Тушковані свинячі реберця

9 20 хв. 50 хв.

Сьогодні я хочу представити вам легкий рецепт з простими інгредієнтами - тушковані свинячі реберця. Це блюдо дозволяє поєднати доступність і впевнений успіх в одному рецепті.

Продукти
  • Свинячі реберця - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Рослинне масло - для смаження
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Мускатний горіх - щіпка
  • Запашний перець горошком - за смаком
  • Вода - скільки візьме
Покрокове приготування
1 Тушковані свинячі реберця, шаг 1

Реберця вимийте і наріжте.

:)
2 Тушковані свинячі реберця, шаг 2

Візьміть сковороду або каструлю, налийте в неї рослинне масло і нагрійте його. Головне, щоб посуд з антипригарним покриттям і товстим дном.
Коли олія нагріється, покладіть в нього смажитися м'ясо. Смажте на великому вогні, щоб воно обжарилось з боків, а всередині залишилася соковитим.

3 Тушковані свинячі реберця, шаг 3

Цибулю почистіть, вимийте і наріжте.

4 Тушковані свинячі реберця, шаг 4

Коли м'ясо підрум'яниться, додайте цибулю.

5 Тушковані свинячі реберця, шаг 5

Перемішайте і смажте до напівготовності.

6 Тушковані свинячі реберця, шаг 6

Приправте спеціями: чорним меленим перцем, лавровим листом, сіллю, мускатним горіхом і запашним перцем.

7 Тушковані свинячі реберця, шаг 7

Налийте води, щоб покрити м'ясо.

8 Тушковані свинячі реберця, шаг 8

Закрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 30 хвилин.

9 Тушковані свинячі реберця, шаг 9

Подавайте свинячі реберця гарячими.
Приємного апетиту!

Вгору