Тушкована нутрія з овочами

Нет фото
6 30 хв. 80 хв.

Тушкована нутрія з овочами під сметаною.

Продукти
  • Тушка нутрії - 1-2 кг
  • Сіль, перець чорний - за смаком
  • Баклажан - 1-2 шт.
  • Кабачки - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • болгарський Перець - 2-3 шт.
  • Смалець (або масло рослинне) - 100 гр.
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Сметана - 200-300 гр.
Приготування

Як робити: Тушкована нутрія з овочами? Дуже просто читайте далі...

Як відомо, нутрія - саме чистоплотное тварина.))) Тому, якщо Ви зараз читаєте цей рецепт, то можете не турбується з приводу екологічної чистоти її м'яса і сміливо приступати до приготування.))

Для початку заберемо з тушки нутрії залишки вовни: добре промиємо під струменем води. Потім порубаємо тушку на шматочки. Розігріємо гусятницю, додамо столову ложку смальцю (рослинного масла) і викладемо нутрію. М'ясо необхідно гарненько обсмажити. Солимо, перчимо.)

Нарізаємо соломкою моркву, баклажани, кабачки, перець. Нарізаємо цибулю півкільцями. Викладаємо на м'ясо відповідно: цибуля, кабачки, баклажани, перець. Підливаємо трохи води, накриваємо кришкою і ставимо в духовку (температура 200 градусів) на 20-30 хв. При необхідності зверху овочів додаємо сіль і перець і помішуємо блюдо.

По закінченню 30 хв. додаємо в блюдо сметану і перемішуємо. Як тільки овочі стали м'яким, додамо часник і лавровий лист.) Тримаємо на вогню ще хвилин 10.

Після закінчення часу вимикаємо вогонь, даємо страві настоятися в печі ще хвилин 20.) А ми поки насолоджуємося аппетитнейшим запахом.))) На гарнір добре підходять спагеті або картоплю.

Ну от і все.)))Наше смачне, а головне - КОРИСНЕ блюдо готове!))) Приємного Вам апетиту!)))

Вгору