Тушкована капуста зі свининою

Нет фото

Тушкована капуста зі свининою

Продукти
  • Інгредієнти:
  • • Капуста свіжа - 500 г,
  • • Свинина - 400 г,
  • • Цибуля ріпчаста - 2 шт.,
  • • Зелень кропу - 20 г,
  • • Зелень петрушки - 20 р,
  • • Кмин - 1 щіпка,
  • • Сметана - 200-250 р,
  • • Олія для смаження
  • • Спеції.
Приготування

Як робити: Тушкована капуста зі свининою? Дуже просто читайте далі...

Приготування:

Свинину промити, обсушити, розрізати на шматочки, приправити сіллю, перцем. Цибулю очистити, подрібнити і обсмажити злегка на олії, додати до м'яса. Готувати на тихому або середньому вогні, поки вона не підрум'яниться. Капусту нашаткувати, додати сіль, перець, кмин і злегка пом'яти. Капусту викласти на сковороду до м'яса, перемішати, налити 0,25 склянки води, накрити кришкою і тушкувати на тихому вогні до готовності. Зелень подрібнити. Хвилин за 5 до готовності ввести зелень, сметану.

Можна подати як самостійне блюдо або з відварною картоплею на гарнір.

Вгору