Тушкована капуста з яблуками

8

Тушкована капуста є дуже корисним гарніром, який багатьма любимо. Проте він швидко набридає, і це є ще однією причиною, щоб додати до тушкованої капусти родзинку – яблуко, яке додасть страві особливу пікантність.

Продукти
  • Капуста білокачанна – 1 кг
  • Яблука – 2 шт
  • Морква – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Масло рослинне рафіноване – для смаження
  • Сіль — за смаком
  • Чорний мелений перець — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Необхідні інгредієнти: білокачанна капуста, яблуко, морква, часник, томатна паста, олія рослинна рафінована олія, сіль, чорний мелений перець.

Шаг №2

Капусту вимити, висушити і дрібно наріжте. Щоб було швидше, використовуйте кухонні помічники – кухонний комбайн.

Шаг №3

Сковороду з рафінованим рослинним маслом нагрійте і відправте смажитися капусту.

Шаг №4

Тим часом, морква і яблуко помийте. Моркву очистіть, а у яблука видалити серцевину. Після чого їх слід натерти на крупній тертці, або знову-таки скористатися кухонним комбайном.

Шаг №5

Коли капуста трохи підрум'яниться, додайте в сковороду моркву і яблука.

Шаг №6

Приправити все сіллю і чорним меленим перцем.

Шаг №7

Часник очистіть, помийте, подрібніть і покладіть в сковороду до капусти.

Шаг №8

Додайте томатну пасту, влийте трохи води і тушкуйте капусту близько 30 хвилин на повільному вогні.

Шаг №9

Все, капуста готова, і її можна подавати до столу.

Вгору