Цыбульники

5

Цыбульники. Як деруни, тільки цыбульники : )) Формула одного з моїх ідеальних сніданків — цыбульники, холодна сільська сметана і міцну каву.

Продукти
  • Цибуля ріпчаста — 3-4 шт.
  • Яйця — 3 шт.
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Цыбульники? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати цыбульники:

1. Цибулю дуже дрібно нарізаємо/натираємо. Якщо рідини багато — можна і злегка віджати. Солимо, перчимо.

2. Борошно збиваємо з яйцями, перемішуємо з цибулею.

3. Столовою ложкою викладаємо на розігріту сковорідку, розрівнюємо в тонкі млинчики.

4. Смажимо цыбульники на мінімальному вогні — прихватываются і горять вони «на ура».

З'їдаються цыбульники теж «на ура», мною, принаймні ; ))

Вгору