Цвітна капуста і морква, смажені в сухарях

5 4 20 хв. 20 хв.

Чудовий овочевий гарнір. Підійде у пісний день.

Продукти
  • Цвітна капуста відварна - 700 г
  • Морква варена - 2 шт.
  • Масло рослинне - 80 г
  • Панірувальні сухарі - 4-5 ст. ложок
  • Сіль - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Прості інгредієнти, смачний гарнір.

Як приготувати цвітну капусту і моркву в сухарях:

відварну Капусту розібрати на качанчики. Моркву варену почистити і порізати на півкільця.

Шаг №2

Розігріти сковороду, налити рослинного масла 4 ст. ложки. Обсмажити, помішуючи, овочі.

Шаг №3

Панірувальні сухарі підсмажити на сухій гарячій сковороді, помішуючи.

Шаг №4

Обсипати ними цвітну капусту і моркву, акуратно перемішати і подавати на стіл.
Приємного апетиту!

Вгору