Цукіні в сметані

8 4

Цукіні спочатку обсмажуються в борошні, а потім тушкують у сметані.

Продукти
  • Цукіні — 4 шт.
  • Сметана — 200 г
  • Борошно — 45-75 г
  • Олія рослинна — 35 г
  • Петрушка свіжа (рублена) — 45 г
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Хліб житній для сервірування (за бажанням)
Приготування

Як робити: Цукіні в сметані? Дуже просто читайте далі...

1. Цукіні порізати кружечками завтовшки 1 див Обваляти їх у борошні (фото 1).

2. У великій сковороді розігріти олію, викласти кружальця цукіні (скільки поміститься) одним шаром, готувати близько 1 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Перекласти цукіні на тарілку, накрити. Обсмажити все цукіні, перекладаючи кожну порцію в ту ж тарілку.

3. Викласти все цукіні назад в сковороду, в якій вони смажилися. Посолити, поперчити, посипати петрушкою.

4. Залити цукіні сметаною, накрити сковороду кришкою, готувати на повільному вогні близько 5 хвилин, до м'якого стану.

5. Подавати цукіні відразу ж, добре подати з житнім хлібом.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Вгору