Цитрусове печиво «Мадлен»

7

Печиво «Мадлен» з додаванням апельсинової цедри має приємний цитрусовий смак і аромат. Печеться печиво «Мадлен» у формочках особливої форми.

Продукти
  • Борошно — 125 г
  • Розпушувач — 0,5 ч. л.
  • великі Яйця — 2 шт
  • Цукор — 200 г
  • Масло вершкове (розтоплене) — 90 г
  • Апельсинова цедра — 1 ст. л.
  • Цукрова пудра для присипки печива
Приготування

Як робити: Цитрусове печиво «Мадлен»? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати печиво «Мадлен»:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 190 градусів. Змастити вершковим маслом 12 формочок для печива «Мадлен».

2. У мисці змішати борошно, розпушувач і сіль.

3. В окремій мисці збити яйця з цукром до кремоподібного стану, протягом приблизно 5 хвилин.

4. В яєчну масу поступово ввести сухі інгредієнти, розтоплене вершкове масло і апельсинову цедру, добре перемішати. Викласти тісто в підготовлені формочки і помістити в розігріту духовку. Випікати печиво «Мадлен» до золотистого кольору, 11-13 хвилин.

5. Готове печиво «Мадлен» викласти на решітку, присипати цукровою пудрою. Подавати печиво «Мадлен» повністю остившім.

Вгору