Цитрусове печиво «Мадлен»

8

Пісочне печиво «Мадлен» готується з додаванням цедри лайма.

Продукти
  • Борошно — 125 г
  • Розпушувач — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • великі Яйця — 2 шт
  • Цукор — 200 г
  • Масло вершкове (розтоплене) — 90 г
  • Цедра лайма — 1,5 ч. л.
  • Цукрова пудра для присипки
Приготування

Як робити: Цитрусове печиво «Мадлен»? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати печиво «Мадлен» цитрусове:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 190 градусів. Змастити маслом 12 спеціальних формочок для печива «Мадлен».

2. У мисці змішати борошно, розпушувач і сіль.

3. В окремій мисці збити яйця з цукром до пишного стану, протягом приблизно 5 хвилин.

4. Поступово, перемішуючи лопаткою, ввести борошно, вершкове масло і цедру. Наповнити тістом підготовлені формочки і помістити в розігріту духовку, випікати печиво «Мадлен» 11-13 хвилин, до золотистого кольору.

5. Готове печиво «Мадлен» дістати їх духовки, зняти формочки. Присипати печиво цукровою пудрою. Печиво «Мадлен» можна відразу подавати або дати охолонути.

Вгору