Цільнозернові печиво з шоколадом

7

Готується корж-пиріг з цільнозерновий борошна, з додаванням шоколаду і арахісового масла, а потім розрізається на квадратики-печиво.

Продукти
  • Борошно цільнозернові — 0,75 склянки
  • Яйце (злегка збите) — 1 шт
  • Молоко — 1/3 склянки
  • Шоколадні краплі або рубаний шоколад — 0,5 склянки
  • Цукор коричневий — 1/3 склянки
  • Розпушувач — 0,75 ч. л.
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  • Олія (арахісова) — 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Цільнозернові печиво з шоколадом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати цільнозернові печиво з шоколадом:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Змастити маслом квадратний деко з бортиками розміром 20х20 см.

2. У невеликій мисці змішати борошно, розпушувач і щіпку солі.

3. У мисці змішати арахісове масло, коричневий цукор і яйце. Додати молоко і ванільний екстракт, добре перемішати. Ввести борошно, добре перемішати. Додати шоколадні чіпси або рубаний шоколад, ще раз перемішати.

4. Викласти тісто на деко, розрівняти. Помістити в розігріту духовку, випікати цільнозернові печиво з шоколадом близько 15 хвилин, до світло-коричневого кольору.

5. Дістати деко з духовки, дати коржу охолонути протягом 10 хвилин, а потім порізати цільнозернові печиво з шоколадом на квадратики.

Вгору