Трубочки з яблучно-вершковим кремом

11

Щоб приготувати такі трубочки з кремом, не знадобиться ніяких спеціальних пристосувань. Тісто замішується дуже просто, а потім випікається в духовці на пергаменті. Крем для трубочок готується з вершків і яблучного пюре.

Продукти
  • Для трубочок:
  • Борошно — 100 г, Кориця мелена — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • великі Яйця — 3 шт
  • Цукор — 100 г
  • Лимонна цедра — 1 ч. л.
  • Для начинки:
  • Яблука (чищені і дрібно рубані) — 2 шт.
  • Апельсиновий або лимонний сік — 1 ст. л.
  • Вершки для збивання — 250 г
  • Ванільний цукор — 100 г
Приготування

Як робити: Трубочки з яблучно-вершковим кремом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати трубочки з кремом:

1. Приготувати начинку. Скласти В сотейник різані яблука, налити лимонний або апельсиновий сік, готувати на слабкому вогні близько 15 хвилин, до м'якого стану. Перекласти яблука в чашу кухонного процесора, подрібнити до однорідного стану. Перекласти яблучне пюре в невелику миску і помістити в холодильник на 1 годину.

2. Вершки збити з ванільним цукром до пишного стану. Додати яблучне пюре, перемішати.

3. Приготувати трубочки. Включити духовку для попереднього розігріву до 190 градусів. Застелити пергаментом велике деко. Намалювати на пергаменті 4 прямокутника розміром 10х10 див.

4. У мисці змішати борошно, корицю і сіль.

5. В іншій мисці збити яйця з цукром до пишного стану. Ввести борошно і цедру, перемішати.

6. На кожен з 4 намальованих квадратів викласти по 1 ст. ложці тесту, розрівняти лопаткою за розміром квадратів. Помістити в розігріту духовку на 5-7 хвилин, до золотистого кольору.

7. Дістати деко з духовки, підчепити готові «млинці» металевою лопаткою і згорнути у конуси (робити це потрібно швидко, щоб вони не встигли охолонути). Перекласти трубочки на решітку, залишити до повного охолодження. На пергамент вилити чергову порцію тіста, помістити в духовку. Приготувати таким чином 12 трубочок.

8. Остиглі трубочки начинити вершково-яблучною начинкою. Подавати трубочки з кремом відразу ж.

Вгору