Трубочки з шоколадно-вершковим кремом

9 40 хв. 70 хв.

Ці трубочки печуться в духовці і наповнюються кремом зі збитих вершків і шоколадно-горіхової пасти.

Продукти
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 90 г
  • Яєчні білки (злегка збиті) — 4 шт.
  • Борошно — 100 г
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • Цукрова пудра — 100 г
  • Ванільний екстракт — 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове для змащування листів
  • *
  • Для крему:
  • Шоколадно-горіхова паста — 150 г
  • Вершки для збивання — 250 г
Приготування

Як робити: Трубочки з шоколадно-вершковим кремом? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. Змастити маслом 4 великих листа.

2. У мисці змішати борошно і сіль.

3. В іншій мисці збити вершкове масло з цукровою пудрою до кремоподібного стану. Поступово ввести сухі інгредієнти і ванільний екстракт. Ввести яєчні білки в тісто, перемішати.

4. Викласти тісто в кулінарний мішок і відсадити невеликі кола на деко на відстані 7 см один від одного.

5. Помістити один деко в духовку на 5-8 хвилин. Дістати деко з духовки, швидко підчепити кола лопаткою і згорнути їх конусоподібними трубочками. Випекти таким чином всі трубочки. Дати трубочках охолонути.

6. Тим часом приготувати крем. Шоколадну пасту розтопити на водяній бані до рідкого стану. Перелити у велику миску, дати охолонути. В іншій мисці збити вершки до пишного стану. Лопаткою змішати вершки з остиглої шоколадною пастою.

7. Наповнити трубочки шоколадно-вершковим кремом за допомогою кондитерського шпіца (мішка) або чайної ложки).

Вгору