Трав'яний соус до пасти

10

Дуже простий соус до пасти, що готується на основі вершкового масла, з додаванням трав.

Продукти
  • Шавлія свіжий (рубаний) — 8 листочків
  • Базилік свіжий (рубаний) — 8 листочків
  • Петрушка свіжа (рублена) — 0,5 пучка
  • Чебрець свіжий (рубаний) — 6 гілочок
  • Цибуля-шніт (рубаний) — 1 пучок
  • Масло вершкове — 450 г
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Паста — 450 г
Приготування

Як робити: Трав'яний соус до пасти? Дуже просто читайте далі...

Соус слід готувати безпосередньо перед подачею пасти, тобто паста повинна бути вже відварити.

У сотейнику розтопити вершкове масло, вилити його в готову пасту, додати трави, сіль і перець за смаком, добре перемішати.

Вгору