Тортилья (омлет) з сиром і кукурудзою

10 4 25 хв.

Основу іспанської тортильї традиційно складають яйця. Доповнюють цей омлет цукіні, сир, картопля і кукурудза.

Продукти
  • Яйця - 6 шт.
  • Картопля (нарізаний кубиками) - 3 шт.
  • Цукіні (подрібнений на крупній тертці) - 1 шт.
  • Кукурудза консервована - 250 г
  • Сир фета (крихти) - 2/3 склянки
  • ріпчаста Цибуля (дрібно різаний) - 1 шт.
  • Олія оливкова екстра класу - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Паприка для сервірування
Покрокове приготування

Шаг №1

1. Включити духовку з функцією «гриль» для попереднього розігріву до високої температури.

2. Картоплю відварити в злегка підсоленій воді до м'якого стану, протягом приблизно 5 хвилин. Осушити картоплю.

3. У великій сковороді з жаростійкою ручкою на середньому вогні розігріти оливкову олію. Висипати на сковороду цибулю і смажити, помішуючи, близько 5 хвилин, до м'якого стану. Додати подрібнений цукіні і варену картоплю, готувати, помішуючи, приблизно 2 хвилини. Ввести кукурудзу.

Шаг №2

4. Яйця налити в миску, посолити, поперчити, злегка збити виделкою і залити яйцями овочі на сковороді. Посипати вміст сковороди сиром і готувати на слабкому вогні 4-5 хвилин.

Шаг №3

5. Потім помістити сковороду під гриль і готувати ще 2-3 хвилини.

6. Подавати тортилью відразу ж, посипавши паприкою.

Вгору