Торт зебра смачний

Нет фото
123 152 хв. 123 хв.

Приємного апетиту!

Продукти
  • тісто:
  • 200 г цукру
  • 200 г вершкового масла або маргарину
  • 5 яєць
  • 500 г сметани (10-15%)
  • 300-350 г борошна
  • 3 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. соди)
  • 3-4 ст.л. какао
  • крем
  • 400-500 г сметани
  • 150 г цукру
  • глазур:
  • 100 г вершкового масла
  • 5 ст.л. молока
  • 6-7 ст.л. цукру
  • 5 ст.л. какао
Приготування

Як робити: Торт зебра смачний? Дуже просто читайте далі...

1.Масло розтерти з цукром.

2.додати яйця, перемішати.

3.додати розпушувач і борошно, замісити не дуже густе тісто.

4.Тесто розділити на дві частини, в одну додати какао, перемішати

5.Форму для випічки (у мене форма діаметром 26 см) змастити олією (силіконову форму можна не змащувати).

Вилити 1-2 ст.л. темного тіста в середину форми

6.В серединку темного тіста вилити 1-2 ст.л. світлого тіста.

7.Затем в середину світлого тіста вилити 1-2 ст.л. темного.

8.В темне - світле.

9.Наливать тісто, таким чином, поки форма не заповниться по діаметру (із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 коржа).

Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 30-35 хвилин.

10.Для крему збити сметану з цукром і ванільним цукром

11.Выпеченный корж змастити кремом.

Для того щоб коржі краще просочилися, можна кожен корж розрізати по горизонталі на дві частини, в підсумку вийде чотири коржа (я коржі не розрізаю).

12.Накрыть другим коржем.

13.Для того, щоб зварити глазур, необхідно в каструльці розтопити масло, додати молоко, цукор, какао, довести до кипіння і кип'ятити, поки маса не почне трохи густіти.

14.Готовый торт полити глазур'ю і прикрасити за смаком.

15.Я посипала торт цукровою пудрою і прикрасила розтопленим шоколадом.

Вгору