Торт «Шарлотка» в мультиварці

Нет фото

Дуже смачний тортик :)

Продукти
  • 3 яйця
  • 3 середніх яблука
  • півсклянки родзинок
  • півсклянки горіхів
  • півсклянки цукру
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 3 ст. л. сметани
  • 1 чайна ложка розпушувача або 1,5 чайної ложки соди
  • 2 склянки борошна
  • щіпка кориці
  • ваніль
Приготування

Як робити: Торт «Шарлотка» в мультиварці? Дуже просто читайте далі...

1. Яблука почистити, порізати кубиком не дуже дрібно. Яблука, жменю родзинок і жменю горіхів змішати.

2. Яйця збити з цукром, додати 2 столові ложки розм'якшеного вершкового масла і 3 столові ложки сметани. Потім змішати з просіяним борошном з розпушувачем і ванільним цукром. Борошно додавати потроху. Консистенція тіста — як густа сметана, з ложки не тече.

3. Перемішати тісто з яблучної сумішшю, викласти в чашу мультиварки, посипати зверху горіхами і корицею, змішаної з цукром.

4. Випікати 45-50 хвилин в режимі «Випічка».

Приємного апетиту! :)

Вгору