Торт з шматочками бісквіту та фруктами

8

Желейний торт зі сметани, з різнокольоровими ягодами і фруктами. Смачно і красиво)

Продукти
  • Сметана — 500 г
  • Цукор — 1 склянка
  • Желатин — 3 ст. ложки
  • Бісквіт (покупної або приготований за будь-яким рецептом) — 300 г
  • Полуниця, виноград, смородина, ківі (можливі й інші ягоди)
Приготування

Як робити: Торт з шматочками бісквіту та фруктами? Дуже просто читайте далі...

1. Желатин заливаємо половиною склянки холодної кип'яченої води приблизно на 30 хвилин (до розбухання).

2. Сметану збиваємо з цукром. Желатин підігріваємо до розчинення (не доводячи до кипіння) і вводимо в сметану тонкою цівкою, помішуючи.

3. Глибоку миску застеляємо харчовою плівкою і на дно викладаємо ягоди, далі шар поламаного на маленькі шматочки бісквіта, знову шар ягід і т. д. Все заливаємо сметанно-желатиновою сумішшю. Ставимо в холодильник на 2 години.

4. Торт акуратно перевертаємо на блюдо. Якщо миска дуже глибока, шари заливаємо по мірі укладання.

Для ласунів: кислі ягоди присипати цукровою пудрою.

Вгору