Торт «Мурашник»

5 8 30 хв. 60 хв.

Згадаємо смак дитинства? Печемо з дітками простий, але такий смачний торт «Мурашник».

Продукти
  • Борошно — 2 склянки
  • Маргарин — 200 г
  • Молоко — 100 г
  • Цукор — 1 склянка
  • Молоко згущене — 1 банка
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для торта «Мурашник» перед вами.

Шаг №2

Як приготувати торт «Мурашник»:

Згущене молоко, не відкриваючи банки, варити в каструлі з водою 2 години, потім охолодити.

Шаг №3

Маргарин розтопити в каструльці на маленькому вогні.

Шаг №4

До маргарину додати цукровий пісок.

Шаг №5

Потім молоко.

Шаг №6

Все добре перемішати.

Шаг №7

Просіяти і всипати борошно.

Шаг №8

Перемішати спочатку ложкою.

Шаг №9

А потім руками замісити круте тісто.

Шаг №10

Включити духовку.
Готове тісто пропустити через м'ясорубку.

Шаг №11

Деко за бажанням змастити рослинним маслом. Підготовлене тісто викласти на змащене маслом деко у вигляді широких смуг.

Шаг №12

Печиво випікати в розігрітій духовці при температурі 190 градусів 20 хвилин.

Шаг №13

Готові смуги охолодити, зламати на кілька частин, викласти на блюдо.

Шаг №14

Відкрити банку вареного згущеного молока.

Шаг №15

Торт викласти на блюдо у вигляді мурашника, полити згущеним молоком. Торт «Мурашник» готовий!
Приємного чаювання!

Вгору