Торт-морозиво «Полуничне серце»

12 15 хв. 15 хв.

Якщо намічається свято в літній спекотний день, а так хочеться порадувати гостей і близьких і пригостити їх десертом, приготуйте цей смачний торт-морозиво. Красиво, смачно й освіжає!

Продукти
  • Яйця курячі — 2 шт.,
  • Цукор тростинний — 150 г,
  • Ванілін — 1 пакетик,
  • Полуниця свіжозаморожена — 300 г
  • Сир — 350 г,
  • Для прикраси:
  • Свіжі ягоди — 50 г,
  • М'ята свіжа — 1 гілочка.
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготуйте всі інгредієнти для приготування десерту

Шаг №2

Відберіть ягоди полуниці однакового розміру, щоб викласти їх на дно форми.

Шаг №3

Застеліть дно форми у вигляді серця пергаментом, викладіть на дно розрізану навпіл полуницю зрізом вниз.

Шаг №4

Збийте яйця з цукром і ваніліном в міцну піну.

Шаг №5

Додати маскарпоне і продовжуйте збивати до отримання однорідної маси.

Шаг №6

Поріжте дрібно залишилася полуницю і вмішайте її масу.

Шаг №7

Викладіть масу для морозива в силіконову форму і заморозьте (краще на ніч).

Шаг №8

Перекиньте заморожену масу на плоске блюдо, зніміть пергамент.

Шаг №9

Прикрасьте поверхню торта свіжими ягодами, гілочкою м'яти і подавайте до столу в якості десерту.

Вгору