Торт медовий в мультиварці

8

Якщо ви хоч раз робили шарлотку, то рецепт бісквіта вам знаком. Це рецепт медового бісквіта в мультиварці, зі сметанним кремом.

Продукти
  • Яйця курячі — 4 шт.
  • Мед — 2-3 ст. ложки
  • Борошно — 1 склянка
  • Розпушувач — 1 пак.
  • Цукор — 0,5 склянки для тіста + 0,5 склянки для крему (за смаком)
  • Сметана — 1 склянка
  • Горіхи волоські — за смаком
  • Масло — для змазування форми
Приготування

Як робити: Торт медовий в мультиварці? Дуже просто читайте далі...

Для крему я використовую сільську сметану, тому додаю тільки півсклянки цукру. Якщо сметана, наприклад, 20%, то кількість цукру в кремі потрібно збільшити на свій смак.

Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти, які нам знадобляться для приготування медового торта в мультиварці.

Шаг №2

Як приготувати медовий торт в мультиварці:

Відокремлюємо білок від жовтка.

Шаг №3

Півсклянки цукру поділяємо — додаємо в жовтки і білки збиваємо.

Шаг №4

Білок збиваємо до піни.

Шаг №5

Жовтки додаємо у збиті білки, збиваємо все разом.

Шаг №6

Додаємо мед, перемішуємо.

Шаг №7

Просіваємо борошно, додаємо розпушувач.

Шаг №8

Все перемішуємо (акуратно, щоб борошно не розлетілася), збиваємо міксером.

Шаг №9

Форму змащуємо маслом.

Шаг №10

Тісто виливаємо у форму.

Шаг №11

Ставимо в мультиварку.

Шаг №12

Ставимо режим «випічка» (50 хвилин).

Шаг №13

Після того, як спрацює таймер, відкриваємо кришку, даємо охолонути 5 хвилин. Бісквіт для медового торта в мультиварці готовий.

Шаг №14

Дістаємо корж.

Шаг №15

Розрізаємо на два коржі.

Шаг №16

Готуємо крем. Для цього наливаємо сметану в чашку.

Шаг №17

Додаємо половину склянки цукру. Збиваємо.

Шаг №18

Крем готовий.

Шаг №19

Подрібнюємо вручну волоський горіх.

Шаг №20

Змащуємо готовим кремом один корж.

Шаг №21

Зверху посипаємо горіхами.

Шаг №22

Верхній корж так само змащуємо.

Шаг №23

Посипаємо горіхами, прибираємо в холодильник, щоб крем застиг.

Шаг №24

Дістаємо торт з холодильника.

Шаг №25

Нарізаємо, і можна пити чай!

Вгору