Торт з цікавого бісквіта

13

Мені цей бісквіт здається цікавим, тому як на одному з етапів приготування додається стакан крутого окропу. Спробуйте цей рецепт! Він вас не залишить в розчаруванні.

Продукти
  • Для бісквіта:
  • Борошно — 2 склянки
  • Какао — 5 ст. л.
  • Сода — 1 ч. л.
  • Цукор — 1,5 склянки, Яйця — 2 шт
  • Молоко — 1 склянка
  • Масло вершкове розтоплене — 1/4 склянки
  • Ванілін
  • Крутий окріп — 1 склянка
  • Для просочення:
  • Вишневий сироп
  • Для промазування і прикраси:
  • Сметана 25-40% — 350 г
  • Цукрова пудра — 3 ст. л.
  • Ягоди
  • Шоколад чи цукерка
Покрокове приготування

Шаг №1

Змішати борошно, какао, соду. Все це просіяти в миску, додати цукор, перемішати.

Шаг №2

В іншій чаші збити віночком яйця, додати молоко і ванілін, влити розтоплене масло, перемішати.

Шаг №3

З'єднати суху і рідкої суміші, перемішати.
Додати склянку крутого окропу і добре перемішати.
Змастити форму маслом, вилити в неї тісто.
Поставити в духовку, розігріту до 220 градусів, на 5 хвилин, потім зменшити до 180 і випікати 20-30 хв.
Для змащування коржів збити сметану з цукровою пудрою.

Шаг №4

Дістати бісквіт, розрізати на коржі.
Спочатку просочити сиропом, залишити ненадовго.

Шаг №5

Змастити коржі сметаною, прикрасити шоколадною крихтою і ягодами.

Шаг №6

Приємного апетиту!

Вгору