Торт «Черепаха»

6 10 60 хв. 90 хв.

Торт «Черепаха» завжди доставить задоволення вашим дітям. Так що витрачений час принесе радість і батькам.

Продукти
  • Борошно - 2 склянки, Яйця - 5 шт
  • Цукор - 2,5 склянки
  • Какао-порошок - 4 ст. ложки
  • Сметана - 2-2,5 склянки
  • Масло вершкове - 100-120 г
Приготування

Як робити: Торт «Черепаха»? Дуже просто читайте далі...

Якщо торт для дітей і не лінь, то можна викласти торт у формі черепахи: лапи, голову, хвіст, а з шоколадної цукерки з білою начинкою вирізати очі.

Покрокове приготування
1 Торт «Черепаха», шаг 1

Підготувати продукти для торта «Черепаха».

:)
2 Торт «Черепаха», шаг 2

Як приготувати торт «Черепаха»:

В миску вбити яйця, додати цукор.

3 Торт «Черепаха», шаг 3

5 яєць збити з 1,5 склянками цукру (якщо погано вбивається, можна додати щіпку соди).

4 Торт «Черепаха», шаг 4

Додати 2 ст. л. какао. Перемішати.

5 Торт «Черепаха», шаг 5

Поступово всипати 2 склянки борошна.

6 Торт «Черепаха», шаг 6

Це тісто.

7 Торт «Черепаха», шаг 7

Потрібно застелити деко пергаментним папером. Духовку включити і розігріти до 190 градусів.

На деко викладається по пів чайної ложки у вигляді маленьких коржів.

8 Торт «Черепаха», шаг 8

Печуться швидко - 7-10 хвилин.

Так спекти все тісто.

9 Торт «Черепаха», шаг 9

Крем: 2 склянки сметани (по бідності - 1 склянку сметани можна замінити 1 склянкою кефіру), 1 склянку цукру, 2 ст. л. какао, 100 г розм'якшеного вершкового масла (в принципі можна обійтися і без олії) з'єднати.

10 Торт «Черепаха», шаг 10

А потім все це перемішати міксером до однорідної маси.

11 Торт «Черепаха», шаг 11

Готові коржі умочують в крем.

12 Торт «Черепаха», шаг 12

Готові коржі умочують в крем і викладаються, на піднос або тарілку гіркою.

13 Торт «Черепаха», шаг 13

Дати трохи просочитися.

Торт «Черепаха» готовий. Приємного апетиту!

Вгору