Томатний суп з тортелліні

11

Цей томатний суп готується з в'ялених помідорів, овочів і пасти тортелліні.

Продукти
  • Помідори вялені в олії (рубані) - 1,25 склянки
  • Тортелліні сирні - 3 склянки (приблизно 330 г)
  • Олія оливкова - 1,5 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста (дрібно нарізаний) - 1 склянка
  • Морква (різана тонкими скибочками) - 1 склянка
  • Селера черешкова (дрібно різаний) - 2/3 склянки
  • Часник (подрібнений) - 2 зубки
  • Бульйон курячий - 5 склянок
  • Вода - 2 склянки
  • Базилік сушений - ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений - ¼ ч. л.
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Салат бок чой (нарізаний) - 1 склянка
Приготування

Як робити: Томатний суп з тортелліні? Дуже просто читайте далі...

1. Велику чавунну каструлю (казанок) розігріти на середньо-сильному вогні, налити оливкову олію, нагріти.

2. Висипати в каструлю цибулю, моркву, селеру і часник, смажити, помішуючи, приблизно 5 хвилин.

3. Ввести в казанок бульйон, воду, помідори, базилік, чорний мелений перець і лавровий лист, на сильному вогні довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити овочі близько 2 хвилин.

4. Викласти в каструлю тортелліні і бок чой, готувати протягом приблизно 7 хвилин, до готовності пасти. Видалити лавровий лист і подавати суп відразу ж.

Вгору