Томатний суп з фаршем, квасолею і пастою

10 4 20 хв. 65 хв.

Строкатий, смачний, апетитний томатний суп з квасолею, пастою і фаршем.

Продукти
  • Фарш свинячий пряний — 450 г
  • Квасоля консервована — 420 г
  • Помідори, консервовані без шкірки (рубані) — 400 г
  • дрібна Паста для супу — 120 г
  • Морква (рубана) — 1 шт.
  • Селера черешкова (рубаний) — 1 шт.
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Цибуля (рубаний) — 1 шт
  • Часник (дрібно рубаний) — 2 зубки
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Орегано сушений — 0,5 ч. л.
  • Перець червоний сушений (крихти) — 1 ч. л.
  • Бульйон курячий — 3,5 склянки
  • Петрушка свіжа (рублена) — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) (для сервірування)
Приготування

Як робити: Томатний суп з фаршем, квасолею і пастою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати томатний суп з фаршем, квасолею і пастою:

1. У великому сотейнику або в товстостінній каструлі розігріти оливкову олію, висипати цибулю, моркву і селеру, готувати на повільному вогні, помішуючи, близько 5 хвилин. Додати фарш і часник, готувати, помішуючи, до коричневого кольору фаршу (фото 1).

2. Додати в сотейник лавровий лист, орегано і розкришений червоний перець (фото 2). Викласти помідори і залити бульйоном. Накрити сотейник кришкою, готувати томатний суп з фаршем на середньо-слабкому вогні близько 30 хвилин.

3. Ввести в сотейник (каструлю) квасоля і пасту, готувати 5-8 хвилин, до готовності останньої (фото 3). Посолити, поперчити суп, додати петрушку, зняти з плити. Видалити лавровий лист.

4. Подавати томатний суп з фаршем в порційних тарілках, посипавши сиром.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Шаг №3

Фото 3.

Вгору