Томатний суп-пюре з дрібної пастою

10

Томатний суп-пюре готується з додаванням дрібних макаронних виробів для супу.

Продукти
  • Помідори вершки — 4 шт.
  • Селера черешкова (рубаний) — 1 стебло
  • дрібна Паста (макарони) для супу — 50 г
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
  • ріпчаста Цибуля (нарізаний скибочками) — 1 шт
  • Часник (тонко нарізаний) — 1 зубок
  • Бульйон овочевий — 2 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Петрушка свіжа (рубана) для сервірування
Приготування

Як робити: Томатний суп-пюре з дрібної пастою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати томатний суп-пюре з густою пастою:

1. У великий сотейник налити оливкову олію, розігріти на середньому вогні, викласти помідори, цибулю, часник і селеру (фото 1). Накрити сотейник кришкою, готувати на повільному вогні, обережно помішуючи, близько 45 хвилин.

2. Перекласти масу в чашу кухонного процесора, подрібнити до пюреобразного стану. Протерти пюре через сито у великий сотейник (фото 2).

3. У сотейник з пюре додати бульйон, довести до кипіння (фото 3). Додати дрібну пасту, варити до готовлности, згідно інструкції на упаковці. Посолити і поперчити томатний суп-пюре за смаком.

4. Подавати томатний суп-пюре в порційних тарілках, посипавши петрушкою.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Шаг №3

Фото 3.

Вгору