Томатний соус з додаванням горілки

7

Такий томатний соус з додаванням горілки і вершків набирає популярність в ресторанах, а приготувати його вдома простіше простого. Соус відмінно підійде до макаронних виробів.

Продукти
  • Помідори, консервовані без шкірки (рубані) — 900 г
  • Горілка — 0,5 склянки
  • Вершки жирні кулінарні — 1,25 склянки
  • Масло вершкове — 60 г
  • ріпчаста Цибуля (рубаний) — 1 шт
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Томатний соус з додаванням горілки? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати томатний соус з додаванням горілки:

1. У великому сотейнику розігріти вершкове олію, висипати цибулю, готувати на слабкому вогні, помішуючи, 8-10 хвилин, до золотистого кольору.

2. Додати в сотейник горілку, готувати близько 10 хвилин. Потім ввести помідори, готувати томатний соус, помішуючи, близько 25 хвилин.

3. Ввести в сотейник вершки, посолити і поперчити соус за смаком, готувати томатний соус близько 30 секунд, але не дозволити соусу закипіти. Зняти соус з плити і можна подавати.

Вгору