Тісто для яєчної локшини (пельменів)

4 20 хв.

А зробимо на обід смачну локшину! Тісто для локшини приготуємо самі, це просто.

Продукти
  • Борошно пшеничне - 500 г
  • Яйця курячі - 3 шт.
  • тепла Вода - 1 стакан, Сіль - 1 ч. ложка
Покрокове приготування
1 Тісто для яєчної локшини (пельменів), шаг 1

Як приготувати тісто для локшини (пельменів):

Розбити в миску яйця.

:)
2 Тісто для яєчної локшини (пельменів), шаг 2

Посолити, додати теплу воду. Добре збити.

3 Тісто для яєчної локшини (пельменів), шаг 3

Борошно просіяти.

4 Тісто для яєчної локшини (пельменів), шаг 4

У борошні зробити ямку, влити яєчну суміш. Перемішати ложкою.

5 Тісто для яєчної локшини (пельменів), шаг 5

Потім руками замісити м'яке тісто. Накрити рушником, дати тісту для локшини постояти 20 хвилин.
Тісто для локшини (або пельменів) готове.

6 Тісто для яєчної локшини (пельменів), шаг 6

Потім тісто тонко розкачати, згорнути в рулетик, нарізати. Розгорнути локшину і дати їй просохнути.

Вгору