Тісто для лагмана

4 20 хв. 40 хв.

Тісто для лагмана дозволить приготувати відмінну локшину-лагман.

Продукти
  • Борошно — 1 кг
  • Яйця — 2 шт.
  • Вода — 400 г
  • Сіль (для тіста) — 1 ч. ложка
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для тесту на лагманную локшину.

Шаг №2

Як приготувати тісто для лагмана:

Яйця збити, змішати з водою.

Шаг №3

Додати сіль і борошно.

Шаг №4

З борошна, солі і яєць замісити круте тісто, скачати в кулю і залишити тісто для лагмана, накривши рушником, на 10-15 хвилин.

Шаг №5

Тепер про те, як приготувати локшину з тіста для лагмана.

Тісто тонко розкачати (зручніше це робити, якщо брати тільки частина тесту). Товщина шару повинна бути 1-1,5 мм

Шаг №6

Посипати борошном і нарізати локшину.

Шаг №7

Закип'ятити воду (щоб зварити локшину з даної кількості продуктів в один прийом, потрібно каструля ємністю 5 л).
Влити трохи більше половини каструлі води, довести до кипіння, посолити (1 ч. ложка на кожен літр води). Викласти локшину в окріп. Відварити її в солоній воді (3-5 хвилин).

Шаг №8

Вийняти, промити два-три рази в холодній воді, перекласти на друшляк, дати стекти воді.

Шаг №9

Локшина з тіста для лагмана готова!

Вгору