Тісто для американської піци

6 40 хв.

Шикарне тісто для піци з більш товстою основою, а також для пирогів.

Продукти
  • (На одну піцу діаметром близько 30 см)
  • Борошно - 200 г
  • Дріжджі сухі - 1 ч. ложка
  • Сіль - 1 ч. ложка
  • Цукор - 1 ч. ложка
  • тепла Вода - 200 мл
  • Олія оливкова - 2 ст. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати тісто для американської піци:

У миску налити теплу воду. Додати сіль, цукор і 1,5 ст. ложки оливкової олії. Перемішати.

Шаг №2

Борошно просіяти і змішати з дріжджами. Поступово додавати сухі інгредієнти до рідким. Перемішувати.

Шаг №3

Замісити м'яке тісто.

Шаг №4

Накрити тісто рушником і залишити на 20 хвилин в теплому місці. (Я ставлю на парову баню.)

Шаг №5

Тісто полити оливковою олією. Обім'яти і ще раз вимісити. Накрити рушником, залишити в теплому місці на 20 хвилин. Тісто підніметься в 2 рази.

Шаг №6

Тісто для американської піца готова. Його можна розкачати в корж (не дуже тонкий) або розтягнути руками. Начинка - за вашим бажанням. Для американської піци дуже часто використовується гостра ковбаса пепероні, а також бекон, курка, гриби, овочі і т.д. Випікати піцу в духовці приблизно 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Вгору