Теплий салат з курячої печінки з руколою

9

Такий блюдо з печінки можна і на святковий стіл подати, і для романтичної вечері цей теплий салат хороший.

Продукти
  • Печінка куряча — 400 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Помідори черрі — 150 г
  • Рукола — 1 пучок (80 м)
  • Олія рослинна — 30 мл
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Для заправки:
  • Лимонний сік — 2 ст. ложки
  • Апельсиновий сік — 2 ст. ложки
  • Соєвий соус — 30 мл
  • Олія оливкова — 30 мл
Покрокове приготування

Шаг №1

Курячу печінку вимити, обсушити.

Шаг №2

Цибуля ріпчаста очистити, вимити, нарізати тонкими півкільцями.

Шаг №3

Розігріти сковороду. Налити рослинне масло. У гаряче масло, додати цибулю. Смажити на середньому вогні, помішуючи, до рум'яного кольору, близько 2-3 хвилин.

Шаг №4

Викласти до цибулі печінку.

Шаг №5

Всі разом смажити 8-10 хвилин на помірному вогні, помішуючи, до утворення засмаженою скоринки. Посолити, поперчити, перемішати. Зняти з вогню.

Шаг №6

Ретельно промити пучок рукколи, осушити.

Шаг №7

Вимити і розрізати навпіл помідори черрі.
Зробити соус-заправку із запропонованих інгредієнтів для заправки.

Шаг №8

Салат подавати порцією: на дно тарілки викласти рукколу, зверху викласти помідори черрі, зверху гіркою — порцію печінки.
подається Салат теплим. Полити його приготованою заправкою перед подачею.
Теплий салат з курячої печінки з руколою і помідорами готовий.
Приємного апетиту!

Вгору