Телятина по-віденськи

9

Варіант рецепту віденського шніцеля. Тонкі шматки телятини в паніровці, смажені у великій кількості олії. Але для панірування тут використовуються тільки сухарі, яйце, смажиться м'ясо в рослинному маслі, а подається з вершковим.

Продукти
  • Телятина - 6 тонких скибочок
  • Яйця - 3 шт
  • Сухарі панірувальні - 4-5 ст. ложок
  • Олія оливкова (для смаження) - до 200 г
  • Масло вершкове - 70-100 г
  • Лимон - 5-6 кружечків
  • Сіль
  • Каперси (за бажанням)
  • Пікулі (за бажанням)
Покрокове приготування

Шаг №1

Скибочки телятини посолити.

Шаг №2

Яйця збити в неглибокій тарілці.

Шаг №3

М'ясо вмочити в яйці.

Шаг №4

Потім обваляти в сухарях.

Шаг №5

На сковороді добре розігріти оливкову олію. Викласти в сковороду м'ясо.

Шаг №6

Обсмажити шніцелі в киплячому маслі з двох сторін до золотистого кольору.

Шаг №7

Викласти м'ясо на паперовий рушник.

Шаг №8

У маленькій каструлі розтопити вершкове масло.

Шаг №9

Викласти смажену шніцель на сервірувальну тарілку і полити розтопленим вершковим маслом. Подавати з лимоном, можна додати пікулі і каперси.
Приємного апетиту!

Вгору