Тефтелі в томатному соусі

10 6 20 хв. 50 хв.

Тефтелі з і фаршу, тушкуються пряному соусі.

Продукти
  • Фарш - 220 г
  • баранячий - 220
  • Помідори, без (дрібно ) - 420 г
  • мелена - 1. л.
  • мелений - 1. л.
  • мелена - 1. л.
  • оливкова - 1. л.
  • ріпчаста ( різаний) - 2. л.
  • (подрібнений) - 1
  • Хлібні свіжі - 0,5
  • Мята (рублена) - 0,25
  • Сіль - 1. л.
  • чорний - 0,5 год..
  • Яйце (злегка ) - 1 шт.
  • ріпчаста ( різаний) - 0,5
  • Вода - 0,25
  • М'ята, дрібні
Приготування

Як робити: Тефтелі в томатному соусі? Дуже просто читайте далі...

Як тефтелі томатному :

1. У сковороді середньо - вогні оливкова. Висипати розігріту дрібно цибулю, часник,помішуючи, 1 хвилину. злегка.

2. У мисці хлібні, м'яту, фарш, 1/2 ложки, 1/4 чайної перцю, і цибулю, перемішати. отриманого сформувати 30 діаметром 2,5.

3. Сковороду поставити середньо - вогонь, тефтелі смажити коричневого зі сторін, 4 хвилин. м'ясні .

4. В ж викласти різаний, смажити,близько 2. Додати сковороду, кумін, і помідори, приблизно 5. Сковороду налити 1/4 води, 1/2 чайної солі 1/4 чайної перцю. у соус кульки тушкувати в соусі готовності, 20 хвилин. блюдо м'яти подавати в соусі ж.

Вгору