Тефтелі з білим соусом і спагетті

9 6 35 хв. 50 хв.

Тефтелі готуються з трьох видів м'яса. М'ясні кульки обсмажуються на сковороді до золотисто-коричневого кольору і подаються з вершковим соусом. Спагетті — відмінний гарнір до м'ясних тефтельок.

Продукти
  • Фарш яловичий — 320 г
  • Фарш свинячий — 240 г
  • Фарш телячий — 120 г, Картопляне пюре — 0,25 склянки
  • Сир пармезан (подрібнений) — 2/3 склянки
  • Яйце — 1 шт.
  • свіжі Хлібні крихти — 1 склянка
  • Молоко — 0,75 склянки
  • Цибуля ріпчаста дрібний (рубаний) — 1 шт
  • Часник (рубаний) — 1 зубчик
  • Перець духмяний (мелений) — 0,5 ч. л.
  • Петрушка свіжа (рубана) — 1 ст. л.
  • Шавлія свіжий (рубаний) — 1 ст. л.
  • Борошно — 1 / 3 склянки
  • Спагетті — 450 г
  • Олія рослинна — 2 ст. л.
  • Вершки нежирні — 0,75 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Тефтелі з білим соусом і спагетті? Дуже просто читайте далі...

1. У невелику миску насипати хлібні крихти, залити молоком, залишити на пару хвилин, щоб хліб набрав рідини.

2. У велику миску викласти цибулю, часник, весь фарш, картопляне пюре, сир, перчик запашний, петрушку, шавлія і яйце (фото 1). З хлібних крихт віджати зайву вологу, викласти хліб в миску з фаршем, посолити, поперчити, добре перемішати.

3. З фаршу сформувати кульки діаметром близько 2,5 см м'ясні кульки Обваляти в 1/4 склянці борошна (фото 2).

4. Спагеті відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

5. Тим часом у великій сковороді розігріти оливкову олію, викласти на сковороду м'ясні кульки, готувати на середньому вогні до коричневого кольору з усіх сторін, близько 10 хвилин. Перекласти тефтелі на тарілку, накрити.

6. У ту ж сковороду насипати борошно, налити вершки, готувати, добре розмішуючи, 3-4 хвилини, але не доводити соус до кипіння. Посолити, поперчити, зняти сковороду з плити.

7. Спагетті осушити і викласти на сервірувальні тарілки, зверху викласти тефтелі і полити соусом. Подавати відразу ж.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Вгору