Тефтелі з індички з сиром

8

Тефтелі з індички готуються з додаванням сиру рікотти, а також базиліка і спецій.

Продукти
  • Фарш з індичого філе — 450 г
  • Сир рікотта — 0,5 склянки
  • Базилік свіжий (рубаний) — 0,25 склянки
  • Яйце велике — 1 шт.
  • свіжі Хлібні крихти — 0,5 склянки
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. л.
  • Сіль — 0,25 ч. л.
  • Масло рослинне для смаження
Приготування

Як робити: Тефтелі з індички з сиром? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати тефтелі з індички з сиром:

1. Включити духовку з функцією «гриль» для попереднього розігріву до 180 градусів.

2. У мисці змішати фарш з сиром, яйцем, хлібними крихтами, базиліком і спеціями.

3. З фаршу сформувати 18 невеликих кульок.

4. Велику сковороду розігріти на середньо-сильному вогні, змастити рослинним маслом.

5. Викласти на розігріту сковороду м'ясні кульки, обсмажити до золотисто-коричневого кольору з усіх сторін. Перекласти тефтелі з індички на деко, змащене маслом.

6. Помістити деко з тюфтельками з індички в розігріту духовку під гриль на 15 хвилин.

Вгору