Тайське овочеве рагу

11

Овочі готуються методом стир-фрай, а потім трохи протушиваются в кокосовому молоці та овочевому бульйоні.

Продукти
  • Перець чилі червоний - 1 стручок
  • Селера черешкова — 6 стебел
  • Морква велика — 2 шт.
  • Фенхель — 1 бульба
  • Олія рослинна — 1 ст. л.
  • Імбир свіжий (подрібнений на тертці) — 2,5 см
  • Часник (подрібнений через прес) — 1 зубок
  • Цибуля зелена (різаний) — 3 шт
  • Молоко кокосове — 200 г
  • Бульйон овочевий — 200 г Кінза свіжа (рубана) — 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Тайське овочеве рагу? Дуже просто читайте далі...

1. Перець чилі розрізати уздовж навпіл, видалити насіння, м'якоть дрібно порубати.

2. Стебла селери і моркву порізати тонкими скибочками.

3. Фенхель порізати соломкою.

4. У воке або іншій великій сковороді розігріти олію, викласти в сковороду імбир, часник, чилі, морква, селера, кріп і зелену цибулю, готувати, помішуючи, близько 2 хвилин. Потім залитий овочі кокосовим молоком і бульйоном, добре перемішати, довести масу до кипіння.

5. Ввести в сковороду кінзу, сіль і перець за смаком. Подавати овочеве рагу відразу ж, прикрасивши листочками кінзи. Добре подати рагу з вареним рисом.

Вгору