Тайський суп-карі

11

Тайський суп каррі готується з брокколі, кукурудзою, стручковою квасолею і паростків квасолі.

Продукти
  • Кукурудза бебі (різана навпіл) — 8 качанів
  • Імбир свіжий — 5 см
  • Квасоля стручкова — 90 г
  • Капуста брокколі китайська (рублена) — 2 шт.
  • Паростки квасолі — 90 г
  • Вода — 600 г
  • Паста каррі червона — 1 ч. л.
  • Листя лайма — 2 шт.
  • Перець зелений горошком (крихти) — 1 ст. л.
  • Цукор — 2 ч. л.
  • Сіль — 1 ч. л.
Приготування

Як робити: Тайський суп-карі? Дуже просто читайте далі...

1. У великій каструлі довести до кипіння 600 г води, викласти у воду пасту каррі, розмішати.

2. Імбир дрібно порубати.

3. У каструлю з киплячою водою викласти імбир, стручкову квасолю, листя лайма, кукурудзу, брокколі, паростки квасолі, зелений перець, цукор і сіль. Довести до кипіння, варити суп на слабкому вогні пару хвилин.

Подавати суп каррі відразу ж.

Вгору