Тартар з лосося

5

Тартар з лосося, з огірком, на рисі. Романтичний варіант подачі.

Продукти
  • Лосось с/с — 25 г
  • Огірок свіжий — 25 г
  • Рис відварний — 20 г
  • Соус «Кімчі бейс» — 1 ч. л.
  • Мед — 1/3 ч. л.
Приготування

Як робити: Тартар з лосося? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати тартар з лосося:

1. Рибу і огірок нарізаємо дрібним кубиком, змішуємо з медом, соусом кімчі бейс.

2. Через форму викладаємо рис, зверху — суміш огірка з лососем.

3. Прикрашаємо тартар з лосося за бажанням зеленню, ікрою риб, червоним цибулею, каперсом.

Приємного апетиту!

Вгору