Тарталетки з горіховою начинкою

12

Тарталетки з пісочного тіста з додаванням вершкового сиру, і з начинкою з горіхів, готуються у формочках для мафінів.

Продукти
  • Сир вершковий — 90 г
  • Масло вершкове (різане дрібними шматочками) — 125 г
  • Борошно — 150 г
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • Розпушувач — 1/8 ч. л.
  • Вода крижана — 1 ст. л.
  • *
  • Для начинки:
  • Горіхи волоські або пекан (подрібнені) — 100 г
  • Яйця великі — 2 шт.
  • Цукор коричневий — 100 г
  • Масло вершкове (розтоплене) — 2 ст. л.
  • Ванільний екстракт — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
Приготування

Як робити: Тарталетки з горіховою начинкою? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Змастити маслом 12 формочок для мафінів.

2. У мисці змішати борошно, сіль і розпушувач. Додати в цю суміш вершкове масло і вершковий сир, добре перемішати до крошкообразного стану. Додати достатню кількість холодної води, щоб замісити однорідне тісто. Загорнути тісто в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.

3. Дістати охолоджене тісто з холодильника і розкачати в пласт товщиною 3 мм, Вирізати з тіста 12 кружечків діаметром 5 див. Вистелити ними підготовлені формочки.

4. Приготувати начинку. У великій мисці на максимальній потужності збити яйця до збільшення об'єму. Потім ввести цукор, вершкове масло, ваніль і сіль. Додати горіхи.

5. Наповнити формочки начинкою і помістити в розігріту духовку на 15-20 хвилин, до золотистого кольору.

6. Дістати кошики з духовки, дати охолонути при кімнатній температурі.

Вгору