Тарталетки з грибами і сиром

9

Добра закуска до святкового столу. Використовуємо в цьому рецепті готові тарталетки і закуски на новий рік 2017 поповняться відмінним варіантом.

Продукти
  • Печериці — 500 г
  • Сир – 100 г
  • Цибуля — 2 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Майонез — 1-2 ст. ложки
  • Маслини — за смаком
  • Перець чорний — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Масло рослинне — 30 мл
  • Тарталетки покупні (кількість залежить від розміру готових тарталеток)
Приготування

Як робити: Тарталетки з грибами і сиром? Дуже просто читайте далі...

1. Цибуля ріпчаста очистити, помити, нарізати кубиками.

2. Гриби очистити, помити. Нарізати шматочками.

3. Розігріти сковороду, налити рослинне масло. У гаряче масло викласти цибулю. Смажити на середньому вогні, помішуючи, 3-4 хвилини (до золотистого кольору).

4. Викласти гриби. Тушкувати все разом, помішуючи, близько 5 хвилин. Посолити, поперчити. Перемішати. Охолодити.

5. Сир натерти на дрібній тертці.

6. Часник очистити, роздавити в часничниці.

7. Змішати сир з часником і майонезом.

8. Викласти в кожну тарталетку по ложечці приготовленої сирної начинки.

9. Зверху викласти підготовлені гриби.

10. Прикрасити маслинкой. Тарталетки з грибами і сиром готові. Можна подавати.

Приємного апетиту!

Вгору