Тарталетки, фаршировані куркою і грибами

До вас скоро повинні заглянути гості, і ви поспішно копаетесь в кулінарних записах, намагаючись знайти якусь смачну, ситну і незвичайну закуску, приготування якої не займе багато часу? У такому випадку вашій увазі тарталетки з грибами і куркою.

Продукти
  • Вершкове масло — 250 грамів (не менше 82% жирності), яйце — 2 штуки, цукор — 1 склянка, борошно — 3 склянки, Філе куряче (раджу Петелинка)- 300 г гриби — 500 г, цибуля — 1 штука, сметана — 200 грамів (15-20% жирності), сіль, перець, зелень, рослинна олія — за смаком.
Приготування

Як робити: Тарталетки, фаршировані куркою і грибами? Дуже просто читайте далі...

Спосіб приготування:

1. Змішайте яйця з цукром і гарненько збийте до утворення білої пінки;

2. Додайте в суміш розм'якшене вершкове масло і добре перемішайте;

3. Всипте борошно і замісіть тісто – воно повинно бути щільним, але еластичним;

4. Поставте тісто в прохолодне місце на 30 хвилин. Після цього з допомогою склянки чи спеціальної формочки виріжте кружечки і викладіть у форму для запікання, змазані рослинним маслом;

5. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте майбутні тарталетки 10-15 хвилин, поки вони не стануть рум'яними і хрусткими;

6. Цибулю очистіть, промийте, наріжте кубиками і обсмажте на рослинному маслі;

7. Філе промийте, нарежте невеликими шматочками і обжарите разом з цибулею;

8. Гриби промийте, обсушити, наріжте пластинами і додайте до курки і цибулі. Добре перемішайте суміш і тушкуйте 10 хвилин при закритій кришці;

9. Посоліть і поперчіть куряче м'ясо з грибами, після чого влийте туди сметану;

10. Тушкуйте 10 хвилин, щоб курка стала ніжною і соковитою;

11. Готову начинку остудити і акуратно наповніть нею все тарталетки. Прикрасьте їх гілочками зелені – кропу або петрушки.

Все! Смачна і незвичайна закуска для званого вечора готова!

Вгору